Nikelec.ir آموزش الکترونیک و کامپیوتر

section-icon

انجمن ها

در مورد هر چیزی که می خواهید صحبت کنید!

خوش آمدید به

ساخت external loader

انجمن ها پرسش و پاسخ ساخت external loader

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده

من برای راه اندازی qspi ویدیوهای بخش مربوط در آموزش حافظه دیدم و میخواستم بر روی میکروی stm32h750vb پیاده کنم. با این که دقیقا دارم از همون نوع حافظه (Winbond w25q32fv) به عنوان qspi استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا همیشه لودر تولید شده با خطا مواجه میشه. ظاهرا خطا هم توی قسمت eraseSector رخ میده. این موضوع هم برای cubeide صادق هست هم برای cubeprogrammer دیگه واقعا نمیدونم چه کار باید بکنم. توی cubeporogrammer که اگه بخوام حتی قسمت qspi از مموری رو بخونم باز هم ارور میده. در حالی که اگر برنامه تست رو بدون لودر اجرا کنم ( به منظور تست توابع ) درست کار میکنن.

سلام وقت شماهم بخیر .

برای سری H باید به موردی که دقیقه 10 ویدئو پارت 8 QPSI میگم دقت کنی و از مسیر H بری همین کار انجام میدید .

( برای erase هم مشکل میتونه از درست بررسی نکردن وضعیت qpsi و منتظر نموندن به اندازه کافی باشه ( می تونید برای تست برای قسمت erase سکتورتون یک تاخیر اضافه کنید البته زیاد نباشه )

سلام وقت شماهم بخیر .

برای سری H باید به موردی که دقیقه 10 ویدئو پارت 8 QPSI میگم دقت کنی و از مسیر H بری همین کار انجام میدید .

( برای erase هم مشکل میتونه از درست بررسی نکردن وضعیت qpsi و منتظر نموندن به اندازه کافی باشه ( می تونید برای تست برای قسمت erase سکتورتون یک تاخیر اضافه کنید البته زیاد نباشه )

ممنون

2

صدا

2

پاسخ

برچسب ها

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.