Nikelec.ir آموزش الکترونیک و کامپیوتر

section-icon

انجمن ها

در مورد هر چیزی که می خواهید صحبت کنید!

خوش آمدید به

ماژول SIM800

انجمن ها پرسش و پاسخ ماژول SIM800

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    وقتتون بخیر
    تا الان از ماژول های SIM800 استفاده میکردم و مشکلی نداشتم،
    ولی الان به یه مشکلی برخوردم که هرکار کردم درست نشد.
    الان که ماژول رو به کامپیوتر وصل میکنم ، زنگ به ماژول میخوره و جواب هم میده، اس ام اس هم میاد و میخونمش
    ولی اس ام اس نمیفرسته
    کامند “…….98+”=AT+CMGS رو میزنم قبول میکنه و علامت < میاد و متن اس ام اس رو هم وارد میکنم، ولی هرکار میکنم ctrl/z نمیخوره که اس ام اس ارسال بشه،
    تماس هم که می‌خوام بگیرم کامند …..ATD+98915 رو میزنم وقتی اینتر رو میزنم no carrier برمیگردونه
    ولی وقتی که کامند ATDL رو میزنم ، با آخرین شماره تماس میگیره
    پس ماژول آنتن داره، چون هم با آخرین شماره تماس میگیره و هم زنگ میخوره و اس ام اس براش میاد
    هم با ماژول SIM808 و هم با ماژول SIM800L امتحان کردم همینطوره
    در ضمن هم با میکرو کنترلر هم با کامپیوتر همینطوره
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام وقت شماهم بخیر .
    یک مشکلی مشخص هست از چیزی که نوشتید اما برای اطمینان ( شاید اینجا اشتباه تایپ کردید ) دقیقا کامندی که مثلا برای تماس ارسال می کنید عکس بگیرید و بفرستید .( چون دارید با چند تا سخت افزار و احتمالا چندتا سیم کارت امتحان می کنید احتمالا مشکل از سمت کدتون باشه )

سلام مجدد
    مشکلم با تماس حل شد، مشکل اینجا بود که ؛ آخر رو نمیزدم
    ولی مشکلم با پیامک هنوز هست
    وقتی علامت < میاد و متن پیامک رو میزنم
    هرکار میکنم crtl+z نمیخوره و پیامک ارسال نمیشه
    یعنی وقتی crtl+z رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفنه
    تا اینکه ۶۰ ثانیه مدت پاسخ تمام میشه و ارور میده
    عکس رو پیوست کردم

ضمیمه ها:

سلام . بله مشکل اولتون همون سمیکالن بود که احتمال میدادم اینجا اشتباه تایپ کرده باشید . مشکل دومتون هم دستور

[left] AT+CMGF?[/left]

ارسال کنید ببینم تو چه مدی دارید کار می کنید ( البته مشکلتون این نیست ولی کد رو کامل تر ارسال کنید تو همچین مواردی که بدونیم پیکره بندی کامل انجام دادید ). و مورد دیگه اینکه ترمینالتون بذارید رو حالت HEX که دقیق متوجه بشید چه کاراکتری داره ارسال و دریافت میشه .
    الان نوشتید CTRL+Z زده نمیشه چطور دارید ارسال می کنید این کاراکتر ؟! مطمئن هستید این ترمینال CTRL+Z رو قبول میکنه ؟ شما بهتره از Putty استفاده کنید که مطمئن باشید CTRL+Z رو قبول می کنه . در غیر این صورت بذارید روی حالت HEX که هم کدتون مشخص باشه هم 0x1A رو که ارسال می کنید مطمئن بشید داره ارسال میشه (0x1A همون CTRL+Z میشه که اگر ترمینالتون این دریافت نکنه بعد از فشردنش، باید خودتون این کاراکتر در همین قالب هگز ارسال کنید ).
    پس برای حل مشکلتون یا از Putty استفاده کنید که CTRL+Z میزنید قبول کنه مستقیم و کد هگز معادلش ارسال کنه . یا در همین ترمینال عدد 26 ارسال کنید یا از قسمت کادر بالای این ترمینال مقدار 0x1A رو وارد کنید و ارسال کنید .

سلام مهندس
    با استفاده از AT+CSMP مشکلم حل شد.
    وقتی ?AT+CSMP رو خوندم مقدار 17,255,0,4 رو به نشون داد

این مقدار رو روی AT+CSMP=17,167,0,0 گذاشتم مشکل ارسال اس ام س حل شد

دقیق نفهمیدم این ارقام چی هستن؟
    لطفا یه توضیح بدید اینا چی هستن و روی چه اعدادی باید تنظیم بشن که به مشکل نخورم؟

• این پاسخ 5 سال، 5 ماه پیش توسط avatar-image رضا اروجی ویرایش شده است.
    • این پاسخ 5 سال، 5 ماه پیش توسط avatar-image رضا اروجی ویرایش شده است.
    ضمیمه ها:

سلام وقت بخیر .
    خب این خیلی طولانی میشه :
    مثلا اولین مقدار سمت چپ ( قبل از کاما اول از سمت چپ ) خودش به شش قسمت تقسیم میشه که به طور مثال با ست کردن و ریست کردن بیت 5 مشخص می کنید که پیامی که ارسال میشه delivery داشته باشه یا نه .
    بیت 2 مثلا وقتی یک پیام از قبل به همون مقصد قبلی با آی دی تکراری ارسال بشه و پیام قبلی هنوز نتیجش مشخص نباشه ارسال نمیشه . دو بیت 3و4 به مقدار VP که یکی دیگه مقادیر (بعد از کاما اول هست – همون مقدار دوم ) بستگی داره .
    بیت اول یا 0 تو حالت ارسال پیام هستیم همیشه ست میشه .( با توجه به همین بیت اول مقدار قبل از اولین کاما موقع ارسال پیام همیشه باید 1 یا بیشتر باشه .)
    دوباره برای VP که مقدار بعد از کامای اول بود چندتا بازه داره مقادیری که ست می کنیم مثلا از 0 تا 143 یک فرمول میشه VP+1 * 5min که این میشه مدت زمانی که این پیام معتبر هست و بعدش مثلا تایم اوت فرض میشه .( اون 5 ثابت هست یعنی 5 دقیقه و اون +1 هم ثابت هست ، مثلا وقتی صفر بذاری میشه 5 دقیقه .)
    حالا اگه بخوام این VP رو بیشتر توضیح بدم : وقتی شما یک پیام ارسال می کنید تا مدت زمانی که بهش میگیم VP یا مدت زمان اعتبار داشتن پیام به صورت موقت داخل ذخیره میشه و اگر اون مقصد در دسترس قرار گرفت تو این مدت زمان پیام به مقصد تحویل داده میشه در غیر اینصورت DISCARD میشه .
    فیلد بعدی مقدار PID هست که ولش کن برا پیام های معمولی نیست .
    فید آخر DCS هست که نوع charset , messatetype و وقتی مقدار پیشفرض یا صفر قرار میدید نوع پیام 7 بیت پیش فرض در نظر گرفته میشه یا مثلا وقتی 16 بذاریدش نوع پیام میشه FLASH MESSAGE ( میشه همون پیاما که میاد رو صفحه بدون نیاز به باز کردن چیزی ).
    و در آخر این مقداری که شما گذاشتید مقادیر پیش فرض هست که فرضا میگید 1 روز هم اعتبار داشته تا تحویل داده بشه .
    مقدار یک روز تو فیلد دوم دارید مشخص می کنید :

167 = 12h + (167-143)*30min)

که میشه 167 منفی 143 میشه 24 که ضربدر 30 دقیقه میشه میشه 12 ساعت و به اضافه 12 ساعت پیشفرض میشه میشه یک شبانه روز یا 24 ساعت .
    که چون تو فیلد اول بیت 4 رو یک دادیم این مقدار برای مودم ما در نظر گرفته میشه و اگر توانایی انجامش داشته باشه به ما OK برمیگردونه .

2

صدا

5

پاسخ

برچسب ها

این موضوع هیچ برچسبی نداره

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.