Nikelec.ir آموزش الکترونیک و کامپیوتر

section-icon

انجمن ها

در مورد هر چیزی که می خواهید صحبت کنید!

خوش آمدید به

(ESP12f (AT command

انجمن ها پرسش و پاسخ (ESP12f (AT command

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
  • {سلام دوستان من از ماژول ESP12f استفاده می کنم و مشکلم این هست که وقتی کامند AT یا هر چیز دیگه ای میفرستم منعکس میکنه و خودشو بر می گردونه به وسیله ی node MCU flasher هم یه فریم ور روش فلش کردم ولی بازم همون بود و فقط باد ریتم تغییر کرد و اول هر ری استارت یه سری پیام ها از قبیل ورژن و این جور چیزا می آورد ممنون از مشارکت احتمالی شما.}

sybesyah

@sybesyah

مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      احتمالا باد دستوراتتون/n/rرو نمیزارین

سلام وقتتون بخیر. مهندس عزیز با نام کاربری sybesyah با توجه به اینکه شما اولین نفری هستید که در این انجمن به یک شخص دیگه کمک کردید براتون هدیه ای در نظر گرفتیم که البته با توجه به اینکه شما تمام مجموعه های آموزشی سایت ما را از چندسال پیش تا این لحظه تهیه کردید و از قبل داریدشون از بین دو آموزش بعدی که روی سایت قرار میگیرند یکی از آموزش ها به انتخاب خودتون به صورت هدیه از ما دریافت می کنید .
      ممنون از همراهی شما دوستان و مهندسان گرامی .
      مرتضی نوروزی .

ضمیمه ها:

سلام مرسی
      ولی مشکل از این دوتا هم نیست

خب ببخشید که دیر رسیدم جواب بدم درگیر برنامه نویسی پلیر جدید بودم .

مشکل احتمال بسیار زیاد از همون موردی هست که مهندس عزیز با اکانت SybeSyah جواب دادند و باید دستورتون به همچین سبکی باشه :

AT+RST\r\n

و فرضا اگر از putty استفاده می کنید و تنظمیات پیشفرض هست بعد از وارد کردن کامند و فرشدن Enter باید Ctrl+J رو بزنید . ( یا از برنامه ی دیگه ای استفاده کنید و دقیقا ببینید چه کارکاترهایی ارسال میشه )

3

صدا

4

پاسخ

برچسب ها

این موضوع هیچ برچسبی نداره

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
    • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.