Nikelec.ir آموزش الکترونیک و کامپیوتر

section-icon

انجمن ها

در مورد هر چیزی که می خواهید صحبت کنید!

خوش آمدید به

ورژن های بالا qubemx

انجمن ها پرسش و پاسخ ورژن های بالا qubemx

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده

frydyzhra

@frydyzhra

مشارکت کننده

سلام.وقتتون بخیر . من میخواستم adc را فعال کنم اما تو قسمت تنظیمات مربوط به adc در نرم افزار qubemx گزینه ای برای تنظیم اینکه خروجی adc چند بیتی باشد وجود ندارد همچنین تنظیمی برا اینتراپت در پایان تبدیل وجود نداره .
      اگه میشه راهنمایی کنید؟

سلام وقت شماهم بخیر .
      سوالتون اطلاعاتش کامل نیست اما به احتمال 99 درصد میکرو شما سری F1 هست و قابلیت تغییر رزولوشن برای ADC نداره و 12 بیت ثابت هست برای همین هم داخل CubeMX جایی برای پیکره بندی این موارد که قبل تغییر نیستند یا میکرو پشتیبانی نمی کنه وجود نداره .
      اگر مشکلتون برطرف نشد اطلاع بدید . برای بخش دوم سوالتون یعنی اینتراپت هم مدل میکروتون باز لازم هست تا بررسی کنم.

frydyzhra

@frydyzhra

مشارکت کننده

سلام .stm32107vc برا اینتراپت

دوتا عکس براتون میذارم از تفاوت قابل تنظیم بودن و نبودن رزولوشن ADC در میکروهای سری F4 , F1
        F4 :

F1 :

اما خط زیر همین مورد هم اگر دقت کنید اینتراپت برای پایان تبدیل برای هر دو قابلیتش وجود داره .برا یهمین یک عکس از بخش های اینتراپت و تنظمیات ADC تون ارسال کنید تا بررسی کنم .

ضمیمه ها:

frydyzhra

@frydyzhra

مشارکت کننده

این نما از qubemx

ضمیمه ها:

frydyzhra

@frydyzhra

مشارکت کننده

سلام این هم از قسمت مربوط به اینتراپت

ضمیمه ها:

خب بابت تاخیر پیش اومده برای پاسخ گویی معذرت میخوام دستم بند برنامه نویسی پلیر جدید بود .

شما وقفرو فعال کنید از همین قسمتی که عکسش گرفتید تا توابع فعال کردنش نوشته بشه و بقیشم باید موقعی که کد HAL مربوطه رو می نویسید فعال سازی کنید . از تابع IT استفاده کنید و اینکه توی این میکرو شما EOCS رو ندارید که بتونید ازش برای Scan مد استفاده کنید پس به این مورد دقت کنید . ( داخل قسمت 42 و 43  توضیحات این موارد کامل دادم  سوالات شما هم داخل قسمت 42 حدود دقیقه 35 تا 45 توضیح دادم توجه داشته باشید به نکته ای که اینجا گفتم شما چه بیتی ندارید)

( الان هم دیگه آموزش برنامه نویسی میکروکنترلرهای STM32 سایت مارو تهیه کردید که من دارم این جواب می نویسم پس قسمت مربوط به وقفه ها و ADC رو ببنید مشکلتون برطرف میشه . )

2

صدا

6

پاسخ

برچسب ها

این موضوع هیچ برچسبی نداره

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
          • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.